XARXA DE PENSAMENTS

No sé si serà casualitat o no, però curiosament, esta setmana han arribat a les meues mans dos correus d'eixos que circulen per la xarxa tractant de difondre algun pensament o idea que, com també m'agrada fer en els meus escrits, pretenen arrapar un poc la consciència col·lectiva i social, i que tal vegada busquen promoure la necessitat d'accions de canvi que servisquen per alguna cosa més que plantejar-nos la millora del nostre entorn. Per descomptat que pensar, parlar i escriure sempre és més fàcil que actuar, però encara que tracte de compaginar totes estes coses, em permet transcriure estos correus, per si de cas algú té moltes més ganes de posar-se a treballar:

“No es pot establir la llibertat del pobre, sobre la base de deixar sense llibertat el ric. Tot el que una persona rep sense haver treballat per a obtindre-ho, una altra persona haurà d'haver treballat per a això, però sense rebre-ho. El govern no pot entregar res a algú, si abans no li ho ha llevat a alguna altra persona.

Quan la mitat de les persones arriben a la conclusió que elles no han de treballar perquè l'altra mitat està obligada a fer-se càrrec d'elles, i quan esta altra mitat es convenç que no val la pena treballar perquè algú els llevarà el que han aconseguit amb el seu esforç, això és el fi de qualsevol nació. No es pot multiplicar la riquesa dividint-la".

Anticipant la necessitat actualització de part d'esta altra informació i l'ús d'un llenguatge que em pareix insultant i que no compartisc, sense voler actuar com a censor, igualment em permet replicar-lo:

“Tindràs relacions sexuals?. El Govern et facilita els preservatius. Ja les vas tindre?. El Govern t'oferix la píndola del dia després. Ella s'ha quedat embarassada?. El Govern garantix l'avortament. Però, Vas tindre el xiquet?. El Govern et regala el xec bebé. Estàs desocupat?. El Govern et paga la desocupació. Eres gandul i no t'agrada treballar?. El Govern et concedix el mínim de subsistència.

Ara.... Prova a estudiar, a treballar, a produir... A veure què ocorre. El govern et puja els impostos per a pagar tot l'anterior.

Moralitat: folla, avorta, sigues un gandul, però mai, mai, mai, se t'ocórrega posar-te a treballar. Això, no ho finança el govern i hauràs de mantindre tots els ganduls que hi ha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada